Διακοπτικό Υλικό

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους διατοπικού υλικού, μπορούμε να σας παρέχουμε υλικά με την καλύτερη ποιότητα σε μια μεγάλη γκάμα η οποία μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να καλύψει κάθε σας ανάγκη.


Η ιταλική εταιρεία VIMAR με δραστηριότητα την κατασκευή και εμπορεία ηλεκτρολογικού υλικού (πριζοδιακόπτες - υλικό αυτοματισμού - θυροτηλεοράσεις ELVOX) δραστηριοποιείται από το 1945. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων και με βασικό παράγοντα την εμπιστοσύνη που κερδίζει από τους επαγγελματίες και τον κόσμο που εκτιμούν την υψηλή ποιότητα, το άριστο design, την αξιοπιστία και το service της, κατάφερε να συγκαταλέγεται σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της. Με δοκιμές και διαδικασίες ελέγχου ακολουθούν τα προϊόντα από το σχεδιασμό μέχρι την συσκευασία, δίνοντας την εγγύηση μιας πιστοποιημένης ποιότητας. Ως προς την αισθητική των διακοπτών, προτείνει 5 διαφορετικές σειρές προϊόντων σε πολλές παραλλαγές συνδυασμών ως προς τον σχεδιασμό των πλαισίων και τη τυπολογία των διακοπτών: Eikon evo, Eikon, Arké, Idea, Plana.

 
 
 
 
 
Η δημιουργία της εταιρίας χρονολογείται από το 1860 με την ίδρυση ενός εργαστηρίου πορσελάνης στο «δρόμο της Λυών» στη Limoges (Γαλλία). Η Legrand προσφέρει πλήρεις λύσεις στις αγορές εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων και κατοικίας σε σχεδόν 180 χώρες. Έλεγχος και παρακολούθηση των εγκαταστάσεων, διαχείριση καλωδίων, διανομή ενέργειας διανομή δικτύων… Η Legrand παρέχει πολυάριθμες λύσεις για τη διαχείριση του φωτισμού, της θερμοκρασίας, της ενέργειας, των δικτύων και του έλεγχου εισόδου στα κτίρια. Η γκάμα των προϊόντων της είναι ιδιαίτερα εκτενής, με πάνω από 215.000 προϊόντα στους καταλόγους της που διαιρούνται σε 78 οικογένειες προϊόντων. Ως προς την αισθητική των διακοπτών προτείνει 9 διαφορετικές σειρές προϊόντων: Axolute, Celiane, Livinglight, Galea Light, Valena Light, Valena Allure, Valena, Mosaic, Niloe.