Μελέτες Ξενοδοχείων

 
 
 

 
 
 
 
 
 

Φωτισμός

 
 
 
 
 
Ο φωτισμός παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της φιλοξενίας. Κάθε πελάτης είναι μοναδικός και επιθυμεί ο χώρος που επιλέγει να του προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, είτε για ταξίδι αναψυχής, είτε επιθυμούν την πολυτέλεια είτε την πρακτικότητα, οι πελάτες χαίρονται να μπορούν να προσδίδουν προσωπικό χαρακτήρα στην ατμόσφαιρα και να ελέγχουν το φωτισμό, για να ταιριάζει με τις ατομικές τους ανάγκες μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Τα συστήματα ελέγχου φωτισμού που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε, παρέχουν στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να ελέγχουν όχι μόνο το φωτισμό, αλλά και τα συστήματα θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού, καθώς επίσης και τα στόρια και την τηλεόραση. Με τις ουσιαστικές λύσεις φωτισμού που προσφέρουμε, σας βοηθούμε να παρέχετε στους πελάτες σας την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας σε ένα άνετο περιβάλλον.

Η τεχνολογία LED προσφέρει τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας σε παγκόσμια κλίμακα. Οι λαμπτήρες και τα φωτιστικά LED θέτουν νέα πρότυπα όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας watt/m2.Τα LED δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες κατά το πρότυπο RoHs και επειδή έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια, συντελούν στην σημαντική μείωση δαπανών συντήρησης του φωτισμού. Επιπλέον χάρη στη χαμηλή απώλεια θερμότητας, το κτίριο χρειάζεται λιγότερη ψύξη, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση των δαπανών σας. Οι λύσεις μας χρησιμοποιούνται τόσο σε νεόδμητα κτίρια όσο και σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις φωτισμού.

Οι λύσεις LED, με τον ιδιαίτερα μεγάλο χρόνο τους, απαιτούν αραιότερες αντικαταστάσεις και συνεπώς δημιουργούν λιγότερα απόβλητα.
 
 
 
 
 

Διακοπτικό Υλικό

 
 
 
 
 
Ένα όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο είναι πολύ σημαντικό για τον επισκέπτη αλλά δεν είναι αρκετό για να του διασφαλίσει μία εξαιρετική διανομή στο ξενοδοχείο. H διαμονή στο ξενοδοχείο πρέπει να αποτελεί μια νέα και μοναδική εμπειρία. Με τις ιδανικές συνθήκες φωτισμού και θερμοκρασίας, μπορείτε να προσφέρετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους πελάτες σας. Με τους διακόπτες σεναρίων θα μπορούν να ελέγχουν το φωτισμό και τα ρολά και με τους θερμοστάτες θα μπορούν να προγραμματίσουν αυτόματα τη νυχτερινή θερμοκρασία για καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Η ποιότητα των υπηρεσιών είναι βασικός παράγοντας στην ικανοποίηση των πελατών. Γι' αυτό πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Με τους διακόπτες ένδειξης κατάστασης δωματίου «Do not disturb» και «Make up room», το προσωπικό μπορεί με μια ματιά να δει την ένδειξη κατάστασης του δωματίου και η ανταπόκριση να είναι άμεση.
Η ασφάλεια των επισκεπτών είναι πρωταρχικής σημασίας και η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει διακόπτες που παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις για την προστασία τους.

Επίσης, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε ένα ευρύ φάσμα από ασφάλειες και αυτόματους διακόπτες διαρροής για την αποτελεσματική προστασία των εγκαταστάσεων και του κτιρίου.